traject overLEVEN!

Traject overleven is een serie blogs gebaseerd op de 12 stappen van de AA. Voor deze serie gebruik gedeeltes uit de Recovery-Bible een hulp middel voor mensen die  op de een of andere manier  vastgelopen zijn in hun leven. Mensen die zoeken naar herstel op bepaalde gebieden van hun leven.  

Misschien dat je  de serie blogs  wil gaan volgen. Ik zal proberen ze  regelmatig bij te houden. Ik probeer er een serie van te maken van 7 stuks per stap,  zodat je in een week een stap zou kunnen uitwerken.  Ik begrijp dat een kort blogje onvolledig is om overLEVEN  een traject te noemen. Ik  ben dan ook voornemend om het te completeren met  wat er nodig is.  voor nu beperk ik het tot het schrijven van de blogs. Tot deze compleet is. 

Onder categorieën zie je zowel overleven als ook de stappen staan. Als je er op klikt kom je zeker waar je wil zijn. wil je beginnen bij stap 1 , #1 (dag 1), dan mag je ook hier even klikken. Ik hoop dat ik hiermee voorzie in een behoefte.

Wanneer je echter vragen hebt of opmerkingen mag je natuurlijk  reageren op mijn blog, maar je kunt me natuurlijk ook ontmoeten via Twitter of  Facebook.  Een mailtje sturen is ook prima. Mijn E-adres is prspctf@gmail.com .  eventueel maken we een keer een afspraak om elkaar te ontmoeten.

%d bloggers liken dit: