Let op je mond!

Als we niet oppassen en grenzen stellen over wat we zeggen, dan zal onze mond uiteindelijk degene zijn die ons leven bepaald. Onze woorden gaan ons leven bepalen in plaats van dat wij bepalen wat er zeggen en hoe ons leven inhoudt krijgt.

Toch zijn we evengoed verantwoordelijk voor wat er uit onze mond komt en zullen we, wanneer we niet oppassen met de woorden die we spreken, in ons leven voortdurend de rotzooi moeten opruimen die we gecreëerd hebben.

Laten we afwegen wat we zeggen en grenzen stellen. Opdat de woorden uit onze mond tot zegen zijn en we juist ruimte maken in plaats van problemen creëeren. Het is lastig en vermoeiend verkeerde woorden die gesproken zijn uit de wereld te halen.

Laten onze woorden, woorden zijn van liefde en waarheid. Die kunnen we delen zo veel we willen. De wereld is vol woorden die als het ware de gedachten vullen met negativiteit. Maar woorden als: ‘ik hou van jou, wat ben je mooi, dat heb je goed gedaan’ zijn woorden die energie geven.

Je mond is een krachtig wapen. Ze kan levens kapot maken en levens veranderen. Let op de inhoudt en denk na over wat je zegt. Jij bent belangrijk en anderen even zo. Geef de ander waarde en bekrachtig dat met goede woorden uit een oprecht hart.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s