Steeds vaker zien we dat er mensen zijn die niet de hulp krijgen die ze nodig hebben. We lezen allemaal in de krant over mensen die verward zijn en vragen ons af hoe het mogelijk is in een land als Nederland.

Stichting Helper wil graag iets betekenen voor mensen in de marge. Mensen die vastlopen doordat er geen mogelijkheden lijken te zijn omdat ze van kastje naar de muur gestuurd zijn of gewoon het ingewikkelde systeem niet snappen.

We zien ook vaak dat er wellicht wel iets mogelijk is, maar men woont niet in een bepaalde gemeente of hebben zelfs geen dak boven het hoofd. De eerste kosten zijn dan juist een probleem. Er is immers geen of nog geen financiering omdat de indicatie er nog niet is. Soms is er zelfs geen uitkering of er moeten kosten gemaakt worden voor verhuizen, inrichten etc…

Het gaat niet alleen om geld, maar om de menselijke maat.

Stichting Helper zoekt naar mogelijkheden waar en hoe we mensen kunnen helpen hun leven (weer) op te bouwen. Dat is soms een hele puzzel, maar we geloven in de kracht van samen. We geloven dat er mogelijkheden zijn waar de reguliere weg soms tekort schiet.

Stichting Helper zoekt sponsoren, zorgverleners, huiseigenaren, financiële mogelijkheden, kortom ze zoekt vrienden als jou die er voor de ander willen zijn en de last mee willen dragen.

Wees een vriend, word een Helper!

Je interesse gewekt? Bel ons dan en als we niet opnemen omdat we echte helpers zijn, laat dan een berichtje achter en we reageren graag terug. Vrienden zijn altijd welkom. 📞085 9021767