Wij geloven in verandering!

Waar staan we voor als CHOG? Wat zijn onze uitgangspunten? Wat doen we? Wat doen we niet? Wat zijn onze specialiteiten. Maar vooral voor wie doen we wat we doen?

CHOG biedt ondersteuning aan mensen met levenbeheersende problematiek. Wat is daarvan de definitie? Problemen dusdanig dat het het leven van mensen dusdanig beheerst dat ze zonder hulp op bepaalde gebieden zich niet verder kunnen ontwikkelen.

Veel mensen zijn niet zelfredzaam. Ze blijven hangen in wat hen dwarszit. Het leven sloopt ze als er niet wordt ingegrepen. Dit kan op verschillende gebieden van het leven zijn.

Present in goede zorg

Bij CHOG weten we dat goede zorg maatwerk is. Ieder mens is de moeite waard om mee te doen in de maatschappij. We zien echter dat veel mensen moeite hebben met de complexiteit van het leven.

Vanuit CHOG geloven we in het belang van samen bewegen en onderweg zijn. We bemoeien ons graag met mensen als dat er voor zorgt dat er weer ruimte komt om (weer) werkelijk te leven.

CHOG gelooft in present zijn. Dat is aanwezig, zichtbaar, actief. We geloven in het nemen van verantwoording. Jij neemt jouw verantwoording waar het je lukt en wij ondersteunen je waar dat (tijdelijk) niet lukt.

Een probleem komt zelden alleen !

CHOG snapt heel goed dat een probleem zelden alleen komt. Meervoudige problematiek is een meervoudige uitdaging die we graag in samenwerking met de nodige partijen aangaan.

CHOGmedewerkers werken graag samen met jou, je netwerk, hulpverlening en zoeken met jou naar de juiste combinatie in begeleiding en behandeling. We geloven dat er een weg naar verandering is.

We zien mogelijkheden waar anderen misschien al hebben opgegeven. We zien iets in je wat je wellicht nooit zelf hebt gezien. CHOG onderzoekt je mogelijkheden, maar we geloven ook in de waarheid.

Ontdek jezelf!

Het leven is niet maakbaar, maar we geloven in je en dat je veel meer mogelijkheden hebt dan je zelf voor mogelijk hebt gehouden. De vraag is kan jij het aan om samen met CHOG je leven weer beheersbaar te krijgen?

We vragen best veel van je, maar begeleiden waar nodig. We zullen soms ook even loslaten. Wanneer je aangeeft het zelf te kunnen of als je gewoon niet verder wil, maar de eerlijkheid gebied, dat mensen vaak terugkomen op hun overtuigingen wanneer het dan weer minder gaat.

We geloven in jou en durven zeggen waar het op staat. We pakken het probleem aan bij de kop. We geloven dat structuur en sociale contacten helpend zijn om je zelf (weer) te vinden.

Wilt je meer weten over wie we zijn, wie CHOG is? Bel gerust (tijdens kantoortijden) ons algemene nummer: 085 9021767.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s