Moeilijke tijden?

Het zijn moeilijke tijden in nederland. Er lopen veel mensen vast. Jong en oud. De jeugdzorg loopt vast, andere zorginstellingen hebben het ook lastig.

CHOG ziet dat ook gebeuren met allerlei gevolgen die het met zich meebrengt. Meer aanmeldingen, maar lagere indicaties.

Maatschappelijke verantwoording

Toch wil CHOG de verantwoording oppakken om zorg te blijven verlenen zo goed als het kan ondanks de omstandigheden van het moment. We zijn immers geroepen om te zorgen.

We geloven dat er hoop is. Dat er nieuw perspectief is voor mensen die oprecht zoeken. We willen samen onderweg zijn op alle fronten. We zijn er waar we gewenst zijn om te ondersteunen. Er zijn meer dan ooit mensen die vastlopen, er is veel druk, onzekerheid, verslavingen en moeite bij mensen .

Veel mensen zijn de zicht op hoop verloren. Toch geloven wij dat er hoop is. De hoop die CHOG wil bieden ligt in wie we zijn als mensen. We dagen mensen uit om te veranderen qua denken.

Als je doet wat je altijd hebt gedaan zal de situatie weinig veranderen. Daarom wil CHOG zorg bieden om vanuit een ander perspectief te kijken naar de omstandigheden .

CHOG wil present zijn voor clienten, deelnemers, zorgvragers, maar ze wil ook present zijn in de maatschappij . We zoeken altijd nasr mogelijkheden om mensen te activeren om in beweging te komen op verschillende fronten.

In beweging komen is essentieel.

Wie niet beweegt komt niet vooruit. Daarbij kan je vallen en het is vermoeiend om te veranderen, maar wie niet beweegt veranderd niets.

CHOG geloof in beweging. Dat is wellicht de reden dat mensen groeien en veranderen. Wie er over horen wil kan contact opnemen met ons. We vertellen graag wie we zijn en wat we doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s