De kracht van Samen!

” Het is niet goed dat de mens alleen is.”

Genesis 2:18

Wij van CHOG geloven in verbinding, relatie, samenzijn. Voor veel mensen is dat een gemis. Soms ontkennen ze het, maar niemand wil altijd maar alleen zijn. Iedereen is op zoek naar wederkerigheid.
Wederkerig betekent dat het tussen mensen van twee kanten komt. Ieder mens wil gezien of gehoord worden. Het is belangrijk voor iedereen om erkenning te krijgen en van waarde te kunnen zijn.


CHOG verlangt er naar om met mensen onderweg te zijn in wederkerigheid. We willen luisteren waar jij iets te zeggen hebt. We ondersteunen als het je even niet lukt. We kunnen het samen als er geloof is.
CHOG vertrouwt er op dat het samen gaat lukken, maar daar zal misschien best veel inspanning voor nodig zijn. Daar zal in ieder geval moed voor nodig zijn van jouw kant, wij willen present zijn en geloven dat God ons daarin zal helpen.

Een drievoudig snoer wordt niet snel gebroken. Prediker 4:12

De kracht van een traject bij CHOG is dat we samen willen optrekken. Dat is tweevoudig. Echter zullen we in het traject van herstel vast en zeker Jezus gaan ontmoeten. Misschien wil je de verbinding maken. drievoudig is immers nog krachtiger.

Samen op weg gaan en met jou op zoek gaan naar herstel. Dat is waar we voor geroepen zijn. Dat zal geen perfect traject zijn. CHOGmedewerkers zijn niet perfect en jij vast ook niet. Maar samen kunnen we meer ookal zullen we zo lang we leven, “werk in uitvoering” zijn.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: