Identiteitsgebonden.

Identiteit is binnen CHOG veelal onderdeel van gesprek binnen de begeleiding die we bieden. Niet voor niets spreken we over identiteitsgebonden zorg.

De C van identiteit!

Identiteitsgebonden zorg kun je vanuit meerdere kanten bekijken. Het CHOG logo bestaat uit de C in een andere kleur dan de rest van de letters. Hulpverlening is wat we doen. Oost Groningen is waar we dat doen, maar de C staat voor onze christelijke identiteit.


We willen vanuit onze identiteit in Christus anderen helpen om herstel te vinden, zoeken naar identiteit is daarbij een belangrijk onderdeel. We geloven in mensen en mogelijkheden. Ons uitgangspunt in de begeleiding is degene in wie we geloven. Ons uitgangspunt als CHOG.

Geliefd, gewild, gezegend.

We spreken bij CHOG soms over levensbeheersende of complexe problematiek. Het gaat dan veelal over mensen die vastlopen omdat men veelal niet uit de verf komt als mens.


Veel mensen zijn op zoek naar hun ware ik. Ze vluchten in gebruik van middelen of hebben afstand genomen van persoonlijkheid, gevoelens en/of gedachten. Hierdoor hebben ze zichzelf totaal verloren. CHOG wil ondersteunen op de weg.
Eerlijk is eerlijk. We hopen dat mensen onderweg in aanraking zullen komen met herstel en Christus. We geloven dat er herstel te vinden is wanneer mensen geloven dat ze geliefd, gewild, gezegend zijn.

Potentie

Veel mensen weten niet hoeveel potentieel ze hebben. Ze geloven niet in zichzelf , niet in anderen en/of God. Juist wanneer ze groeien in het liefhebben van anderen en zichzelf groeit het besef dat ze ook geliefd, gewild en gezegend zijn bij God.

Velen hebben nooit gehoord of ervaren dat ze bijzonder zijn. CHOG wil naast mensen staan in het zoeken naar antwoorden, handvatten aanreiken, present aanwezig zijn. We gaan met liefde een tweede mijl met hen die durven aangeven hulp nodig te hebben.

“Je hebt genoeg aan mijn liefdevolle goedheid. Want mijn kracht kan pas helemaal zichtbaar worden als jij zelf zwak bent.” Daarom zal ik maar al te graag opscheppen over de dingen waarin ik zwak ben. Want door die dingen is de kracht van Christus in mij te zien. 2 KORINTIËRS 12:9 BB

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s