Geroepen in je dromen?

Ik zit nog wat na te denken, te overdenken over dromen. In mijn vorige blog reeds iets geschreven. Iets over Jozef en zijn dromen en hoe God ook een droom aan ons gegeven heeft. Misschien dat je het nog niet ontdekt had of dat je denkt dat je droom nooit werkelijkheid zou kunnen worden.

Ik geloof dat we God mogen vragen onze droom, de roeping van God op ons leven aan ons te openbaren. Soms heb je misschien wel de droom,.maar ken je niet de juiste weg. Soms ken je misschien de droom nog niet en is er onderzoek nodig naar je diepste verlangens van en naar wie je bent.

Wanneer we onze droom ontdekken en God die ze ons geeft, dan komen we er achter dat die droom, dat verlangen er niet zomaar is. Het verlangen heeft een bedding, gebeurtenissen in je leven tot nu toe staan in het teken van je roeping, de droom voor je leven.

Dromen zijn geen illusies in deze. God wil je dromen waarmaken. Hij wil dat je tot je bestemming komt. Dus je helpen , als je Hem laat. Je droom is geen mooi vooruitzicht in het roze en in wolken gehuld, maar je droom is werkelijkheid die nog moet groeien.

Durf je het aan tot je bestemming te komen?of ga je je droom negeren. Er niet over nadenken. Doen alsof ze niet bestaat. Leef je je leven zoals je denkt dat het moet. Naar de verwachtingen van anderen wellicht? Of ga je leven vanuit geloof. Wetende dat God er voor je is en Hij het is die iets bijzonders in je gelegd heeft?

Veel mensen weten hun dromen, maar gaan hun eigen weg. Ze zien het als onbereikbaar. Ze zijn ongelovig. Anderen willen wel hun dromen, maar zijn bang om uit te stappen waardoor ze leven in middelmatigheid. Dat is leven zonder God. Durf jij uit te stappen om de droom van je leven, de droom die door God in je is gelegd te gaan leven? Leven in Waarheid , ten volle?


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: