Motivatie?

Hoe gaat het met je? Iemand die ik ken zegt altijd dat het in zijn leven nooit echt goed gaat. Andere mensen zeggen juist altijd dat het goed met ze gaat. Wat doe jij? Hoe kijk jij ? 
Het is gemakkelijk je in het negatieve te laten meevoeren. Ik bedoel dan dat je gefixeerd kunt zijn op allerlei zaken die onmogelijk lijken of te zwaar. 

Natuurlijk is het handig zaken zo objectief mogelijk te bekijken, maar dit lukt vaak niet in bepaalde gevallen. De vraag is; waar vertrouw je dan op? 

De nadruk op alle negatieve zaken leggen maakt dat het niet gaat lukken wat we voor ogen hebben.blindelings ergens instappen zonder er over na te denken is ook niet handig. 

Durf je de feiten onder ogen zien? Dat betekent de plussen en minnen bekijken. Daarbij is het belangrijk te bekijken of je het wel werkelijk wil. Heb je er werkelijk vertrouwen in dat je het kan? Dat je het wil? 

Wanneer je werkelijk gemotiveerd bent, Gepassioneerd, dan is er veel meer mogelijk dan je voor mogelijk had gehouden. De vraag is echter wat is je passie, waar leef je voor? Waarom doe je wat je doet. Wat is de zin van datgene wat je wil of doet? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s