Je zelf vinden

Wat is het verlangen van je hart? Durf je er nog naar kijken of heb je het weggestopt en geloof je het niet meer? Wat is het waar je hart werkelijk naar verlangt?   
Ik geloof dat we allemaal echte en oprechte verlangens hebben die waar kunnen worden. Niet zomaar allerlei bevliegingen die ons voorgespiegeld worden door verschillende mensen , maar dat er een plan is met jouw persoonlijk leven. 

Durf ok nog te verlangen?

Ik vraag me af wat er zou gebeuren als we de angst om onszelf te zijn voorbij zouden stappen en op zouden staan en keihard uit zouden spreken naar God wat ons verlangen is. 

Waar ben je bang voor? Gekend te worden en daarop afgewezen? Helaas is het zo dat de kans op afwijzing aanwezig is. De vraag is echter,wat te doen om gewoon onszelf te kunnen zijn? Een rol spelen die iedereen leuk vindt, maar waarbij je jezelf verliest? Of iedereen proberen het naar de zin maken en altijd op je tenen lopen? Of juist iedereen maar uit je buurt houden door boos en negatief gedrag zodat ze uit je buurt blijven, maar waarbij je veranderd in een tijdbom? 
  
Wat als je gewoon jezelf zou zijn en idd sommige mensen je afwijzen, maar anderen zich juist werkelijk voor je zouden openen? Waarschijnlijk zullen er in het begin mensen zijn die niks van je begrijpen. Ze kennen je niet meer. Ze verzetten zich omdat je veranderd bent, maar langzamerhand zullen steeds meer mensen je gaan waarderen. Veelal nieuwe mensen waarschijnlijk of althans mensen die op zoek zijn naar echtheid. Mensen die ook zichzelf willen zijn. 

Je bent mooi!

Wat mooi als je werkelijk je zelf kan zijn en anderen mag toe laten in je hart en leven. Ruimte mag en kan maken voor mensen die zichzelf willen zijn. Mensen als jij. Zoekende mensen die verlangen naar relatie, genegenheid, gesprek op niveau, gewaardeerd worden. Ik noem dat altijd ontmoeten . Jezelf zijn zonder iets te moeten . Waarderen en gewaardeerd zijn om wie je bent. Lief te hebben en geliefd te zijn ondanks je problemen, je rariteiten, je anders zijn misschien. Ruimte om samen te komen met echte mensen.

  
Ik benieuwd wat je er van vindt? Zou het je iets lijken? Kan jij echt zijn? Je zelf? Durf je te ontmoeten? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s