Luister Go(e)d!

Je bent uniek. Een mooie zin om mee te beginnen. Er is niemand zoals jij. Jouw uiterlijk is uniek, maar wat veel interessanter is, je hart is uniek. Het klopt uniek.   
Je hart heeft een uniek ritme. Geen enkel hart is gelijk. Maar wat ik eigenlijk bedoel is: je hart is wie jij werkelijk bent. Hoewel we ons vaak anders voor willen doen aan de buitenkant , zegt God; laat je hart zien.

Natuurlijk ook aan God, dan sta je open, maar vooral aan iedereen om je heen. God kent je hart al . Ook als jij jezelf probeert te verbergen. 

Laat je hart zien. Je kunt je hele leven Een rol spelen die je niet past. Dat zou jammer zijn. Een leven leven naar de pijpen van anderen. Je hele leven fixeren op wat anderen willen dat je doet, maar Je zou je doel missen. 
  
Het hart is uniek. Jouw hart heeft iets bijzonders. Ze heeft iets te bieden. Ze is waardevol. Het hart is gevoelig en kwetsbaar. Dat is de reden waarschijnlijk dat ze vaak verborgen wordt gehouden. Maar de meeste waarde ligt daar. Het is een schat voor de wereld.

Ik hou van jou met heel mijn hart. Een uitspraak met heel veel waarde. Het toont aan wat we werkelijk belangrijk vinden. Onze passie komt vanuit het hart. 

Jouw passie is anders dan dat van anderen. Net als het kloppen van je hart is ze uniek. God had jouw unieke hartbeat, de passie, de verlangens die er liggen al uitgedacht om zo jouw unieke persoonlijkheid te vormen.   

Zelfs al voor je geboren bent had hij jouw unieke ritme al bedacht. De bijzondere mens die in je zit. Alleen bij God echter kan dit volledig tot zijn recht komen. Alleen Hij weet het beste eruit te halen. 

Ik geloof dat we vaak willen beredeneren wat er van binnen leeft. Het is ook niet gek om goed na te denken, maar luister naar je hart. Ik heb het niet over allerlei gevoelens. Gevoelens bedriegen, maar God spreekt tot je hart. Luister goed! 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: