Je oude leven achterlaten en opnieuw beginnen.

Deel 2 in de serie levenslessen. eerst deel 1 lezen? klik hier.

Iedereen heeft tools nodig om te leren omgaan met de issues in zijn leven. Soms is het daarbij nodig om te kijken naar de minder leuke ervaringen van je leven en deze terug te koppelen aan het plan voor je leven.

IMG_1123.JPG

Ik heb geen idee of jij je plan al ontdekt hebt? In ieder geval is het goed je dromen, je verlangens te onderzoeken om tot je doel te komen in dit leven.

 

Je kunt op basis van de issues aannemen dat je tot ander resultaat zult komen, echter wanneer we even passief zijn als voorheen treed er geen verandering op.

 

Veel mensen kijken vooral om zich heen en vragen zich wat anderen er van vinden. Bang voor afwijzing en teleurstelling. Ze durven hun eigen persoonlijkheid en gedrag niet onder ogen zien, waardoor ze de essentie missen om te kunnen veranderen naar wie ze werkelijk zijn.

Soms moeten we het gevecht aangaan met de issues in ons leven. Net doen alsof ze er niet zijn gaat niet helpen om tot beter resultaat te komen. Immers het zelfde doen wat je altijd hebt gedaan leid automatisch tot het zelfde resultaat.

Je kunt op basis van de issues aannemen dat je tot ander resultaat zult komen, echter wanneer we even passief zijn als voorheen treed er geen verandering op.

IMG_1472.JPG

Jezus was niet altijd even geliefd. Hij verkondigde zaken die erg gevoelig lagen. Zo verkondigde Hij dat De tempel afgebroken zou worden.
Dit was schokkend voor zijn volgelingen. (Matt 24:1-3)

Toch is het goed om soms wakker geschud te worden. De tempel werd idd afgebroken jaren later, maar ook Zijn lichaam werd afgebroken. Zijn Tempel werd afgebroken. Zijn aardse lichaam gaf Hij over om zo tot nieuw leven te komen.

Verandering tav ons leven heeft het nodig dat we opnieuw beginnen. Ons oude leven achterlaten en een nieuw leven beginnen. Oude issue achterlaten en niet meer achterom kijken met weemoed, maar vooruit met nieuwe moed een nieuwe toekomst tegemoet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s