Open up!

Open up!

Wanneer we met mensen in aanraking komen en we openstaan voor  oprechte ontmoetingen met  mensen, dan zullen we in aanraking komen met wat er werkelijk in mensen leeft. je zult ontdekken dat  veel mensen verloren en alleen voelen.  ze hebben herstel nodig in hun leven.

Veel mensen vinden het moeilijk om zichzelf voor de ander te openen en gaan daadwerkelijke ontmoetingen uit de weg. Ze zijn bang  niet zozeer voor wat ze bij de ander zullen ontdekken, maar vooral wat de ander bij hen zal zien.

Werkelijk een open houding is misschien niet gemakkelijk, maar  het is wel deze houding van afhankelijkheid  waarin we oprecht in gesprek kunnen komen  met de ander over Gods reddingswerk.

We hoeven niet bang te zijn of het doen omdat we denken dat het onze opdracht is, maar open staan om de ander te ontmoeten omdat we  zelf gevonden zijn in werkelijke ontmoeting door de Geest van God.

Je zult merken dat wanneer we ons openstellen  anderen in jou een stukje van God zullen ontdekken.  wij mogen een deur zijn naar werkelijke ontmoeting  met God voor anderen door onze ontmoeting met Hem en onze open houding naar onze naaste. Zoals Jezus voor ons de deur was, zo mogen ook wij voor anderen een ingang zijn om God te leren kennen.

Ik wordt daar blij van. Laten we anderen ook verblijden door  ontmoetingen aan te gaan.  als wij ons afsluiten voor ontmoeting met anderen zal God iemand anders moeten zoeken om zijn blijdschap in deze ontmoetingen te schenken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s