Ik ben heilig!

Het klinkt wellicht als een nuance verschil, maar veel mensen dienen God om door Hem geaccepteerd te worden, maar we mogen weten dat we reeds door God geaccepteerd zijn en daarom  mogen we hem dienen.  Een wezenlijk ander uitgangspunt.

We volgen Hem niet  zodat Hij van ons  zal gaan houden, maar God houdt reeds van ons en dat is een geweldige reden om Hem te volgen.

Leugen of waarheid

Ik geloof dat Satan ons constant probeert in te fluisteren dat god het onmogelijke van ons verwacht. Wij geven vaak gehoor aan die leugen door  de stem  te vertrouwen die ons op een lager plan stelt dan ons in Christus word aangeboden. 

Wanneer we ontdekken welk een identiteit we in wezen hebben door Hem zullen we ook ontdekken  dat we reeds geaccepteerd zijn in en door Hem.  sterker nog in Hem worden we heiligen  genoemd en staan we rechtvaardig voor God.

vrijgemaakt

Ons leven zal geen vrucht dragen wanneer we de leugens van satan geloven. Wanneer we onszelf leren zien zoals God ons ziet zullen we vrijgemaakt worden.

We dragen uit wat we geloven . wanneer we geloven dat we mislukkelingen zijn, dan is dat wat we in wezen uitdragen. Dan is dat onze identiek.

Identiteit in God

Wanneer we geloven dat we  verlost zijn en heilig, kinderen van God, dan is dat  wat we zullen uitdragen in ons leven.  door wat we zeggen , doen,  door onze houding, door de keuzes die we maken. dan is  onze identiteit in Hem.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s